פרק 1 - מבוא ועקרונות המעגל המקובץ
▼
מעגל מקובץ, אות מתח ואות זרם, כיווני ייחוס, אילוצי המעגל החשמלי המקובץ, מוסכמת הצרכן (קונבנצית הצרכן), הנגד הליניארי, חוקי קירכהוף, חיבור בטור, חיבור במקביל, המרת כוכב משולש, מקורות אנרגיה אידיאליים ומעשיים, אופיין של מקורות אנרגיה, מקורות אנרגיה מבוקרים, המרת מקורות, מתג מבוקר אידיאלי ומעשי.
פרק 2 - ניתוח מעגלים בשיטת מתחי צמתים
▼
שיטות מטריציות לניתוח מעגלים, שלבים בשיטת מתחי צמתים, מטריצת המוליכויות, ענפים מוכללים וקנונים.
פרק 3 - משפטי הרשת
▼
עקרון הליניאריות, משפט הסופרפוזיציה, משפט ההצבה, משפט תבנין ונורטון, משפט ההדדיות
פרק 4 - מעגלים לא-ליניאריים
▼
מבוא לרכיבים לא ליניאריים, אופיין IV של רכיב לא ליניארי, נקודת עבודה, קו עבודה, ניתוח אנליטי של מעגל עם רכיב לא ליניארי, ניתוח גרפי של מעגל עם רכיב לא ליניארי, ניתוח נומרי ושיטות איטרטיביות, התנגדות דינאמית של רכיב לא ליניארי, ניתוח מעגל הכולל שינויים באות קטן.
פרק 5 - מבוא למעגלים ספרתיים
▼
מהו מעגל ספרתי, התכנסות של ערכי מתח כניסה לערכי מתח מוצא, מעגל חוצץ ומעגל מהפך, חסינות בפני רעשים, שולי רעש, מעגלי מיתוג, שימוש בטרנזיסטור כמפסק, מודל S, מודל SR, מודל SRR, מעגלים לוגים
פרק 6 - פונקציות הלם ומדרגה ומערכות LTI
▼
מהו אות, סוגי אותות, אות DC ואות AC, אות מדרגה, אות הלם (דלתא) ואות רמפה, הזזות של אותות, מהי מערכת, מערכות LTI, תכונות של מערכות, תגובה להלם, משפט הקונבולוציה.
פרק 7 - קבל וסליל במעגל החשמלי
▼
הקבל, חיבור קבלים בטור ובמקביל, טעינה ופריקה של קבל, רציפות המתח על פני קבל, שיקולי הספק ואנרגיה בקבל. הסליל, חיבור סלילים בטור ובמקביל, טעינה ופריקה של סליל, רציפות זרם בסליל, שיקולי הספק ואנרגיה בסליל. משוואת הדפקים.
פרק 8 - מעגלים מסדר ראשון
▼
מד"ר מסדר ראשון הומוגנית ולא הומוגנית. פתרונות ZIR ו-ZSR. ליניאריות פתרונות ZSR. מעגלים מסדר ראשון.
פרק 9 - מעגלים מסדר שני
▼
מד"ר מסדר שני הומוגנית ולא הומוגנית. ריסון יתר, ריסון קריטי, תת ריסון. איזון הלמים במד"ר מסדר שני, פתרונות ZIR ו-ZSR. ליניאריות פתרונות ZSR. מעגלי RLC טורי ומקבילי, כתיבה של משוואות למעגלים שונים, ניתוח ופתרון. גורם האיכות.
פרק 10 - מעגלי זרם חילופין ומעגלי תהודה
▼
הגדרת מעגל זרם חילופין, ייצוג פאזורי של אות ותכונות הפאזורים, עכבה (אימפדנס) ומתירות (אדמיטנס), ניתוח מעגלי AC עם משפטי הרשת, הספק רגעי הספק ממוצע והספק מרוכב, משולש הספקים, ערך יעיל (RMS) של אות, גורם ההספק, אנרגיות במעגלי AC, מעגלי תהודה טוריים ומקביליים, הגדרות שונות של תהודה, גורם הטיב (Q-factor), פונקצית תמסורת של מעגל תהודה.
פרק 11 - רכיבים במעגל החשמלי ומכשירי מדידה
▼
הפרק פותח במספר בטכניקות יסודיות לניתוח מעגלי זרם ישר: חיבור נגדים בטור ובמקביל, מקורות אנרגיה אידיאליים ומעשיים, בלתי תלויים ותלויים ומכשירי מדידה אידיאליים ומעשיים.
פרק 12 - פונקציות תמסורת, סרטוטי בודה והתמרות לפלס
▼
פרק זה עוסק בניתוח פונקציות התמסורת של מעגלים שונים, כיצד לתאר אותם באמצעות סרטוטי בודה וכיצד לנתח מעגלים באמצעות התמרת לפלס
פרק 13 - מגברי שרת
▼
הפרק עוסק במגברי שרת, הגדרות וסימון, תחומי פעולה, כללים בניתוח מעגלים עם מגברי שרת, מעגלים נפוצים עם מגברי שרת, כניסת אותות שונים למגברי שרת וביצוע פעולות מתמטיות, מיכשור רפואי, מגבר שרת אידיאלי, תגובת התדר של מגברי שרת וניתוח במישור התדר של מעגלי הגבר שונים
פרק 14 - מעגלים מצומדים מגנטית ושנאים
▼
סלילים מצומדים, השראות עצמית והשראות הדדית, אנרגיה של סלילים מצומדים, השנאי האידיאלי, שיקוף רכיבים, תיאום עכבות, ניתוח מעגלים
פרק 15 - מעגלים מגנטים
▼
הפרק פותח במעגלים מגנטים פשוטים המורכבים מסליל המלופף על גבי ליבה פרומגנטית ולאחר מכן עוסק בתכונות הדדיות שונות. בפרק נלמדים הנושאים: חוק אמפר, חוק הופקינסון, מציאת השראות עצמית, הדדית ושקולה בין סלילים מצומדים וחישובים שונים של עירור זרם חילופין.
פרק 16 - דיודות
▼
התקנים לא ליניאריים, צומת PN והדיודה האידיאלית, דיודה לא אידיאלית ו-3 מודלים של דיודה, דיודה מעשית, נקודת עבודה של דיודה ב-DC וב-AC, דיודת זנר, ניתוח מעגלים לוגים עם דיודות.
פרק 17 - רשתות זוגיים (Two port networks)
▼
מודל זוגיים, מטריצת עכבות, מטריצת מוליכויות, מודל היברידי (H matrix, Hybrid Model), מודל היברידי הפוך (G matrix, Inverse Hibrid Model), מטריצת מעבר ABCD ופרמטרי תמסורת (C-parameters), מטריצות A ו-B, המרות בין מודלים שונים.