{"Free":0,"Sample":1,"Paid":2}
[{"Name":"כללי","Videos":[{"Watched":false,"Name":"חומצות קרבוקסיליות: נומנקלטורה","VideoQuestionQueItems":[],"ID":132694},{"Watched":false,"Name":"תכונות פיזיקליות של חומצות קרבוקסיליות","VideoQuestionQueItems":[],"ID":132695},{"Watched":false,"Name":"חומציות","VideoQuestionQueItems":[],"ID":132696},{"Watched":false,"Name":"הכנה: חימצון- כהלים ראשוניים, קשר כפול ועמדה בנזילית","VideoQuestionQueItems":[],"ID":132697},{"Watched":false,"Name":"הכנה: ריאגנט גריניארד עם פחמן דו חמצני","VideoQuestionQueItems":[],"ID":132698},{"Watched":false,"Name":"הכנה: הידרוליזה של ניטרילים","VideoQuestionQueItems":[],"ID":132699},{"Watched":false,"Name":"תרגיל 1","VideoQuestionQueItems":[],"ID":132700},{"Watched":false,"Name":"תרגיל 2","VideoQuestionQueItems":[],"ID":132701},{"Watched":false,"Name":"תרגיל 3","VideoQuestionQueItems":[],"ID":132702},{"Watched":false,"Name":"נגזרות חומצה קרבוקסילית","VideoQuestionQueItems":[],"ID":132703},{"Watched":false,"Name":"פעילות יחסית של הנגזרות- תגובות הוספה-אלימינציה (addition-elimination)","VideoQuestionQueItems":[],"ID":132704},{"Watched":false,"Name":"תכונות של אמידים","VideoQuestionQueItems":[],"ID":132705},{"Watched":false,"Name":"הכנה של אמיד מחומצה קרבוקסילית","VideoQuestionQueItems":[],"ID":132706},{"Watched":false,"Name":"תרגיל 4","VideoQuestionQueItems":[],"ID":132707}],"ID":13576}]
[{"ID":13576,"Videos":[132694,132695,132696,132697,132698,132699,132700,132701,132702,132703,132704,132705,132706,132707]}];
[132694,132695,132696,132697,132698,132699,132700,132701,132702,132703,132704,132705,132706,132707];
1
12