{"Free":0,"Sample":1,"Paid":2}
[{"Name":"כללי","Videos":[{"Watched":false,"Name":"חומצות קרבוקסיליות: נומנקלטורה","VideoQuestionQueItems":[],"ID":131798},{"Watched":false,"Name":"תכונות פיזיקליות של חומצות קרבוקסיליות","VideoQuestionQueItems":[],"ID":131799},{"Watched":false,"Name":"חומציות","VideoQuestionQueItems":[],"ID":131800},{"Watched":false,"Name":"הכנה: חימצון- כהלים ראשוניים, קשר כפול ועמדה בנזילית","VideoQuestionQueItems":[],"ID":131801},{"Watched":false,"Name":"חיזור חומצה קרבוקסילית לכוהל ראשוני","VideoQuestionQueItems":[],"ID":131802},{"Watched":false,"Name":"נגזרות חומצה קרבוקסילית","VideoQuestionQueItems":[],"ID":131803},{"Watched":false,"Name":"פעילות יחסית של הנגזרות- תגובות הוספה-אלימינציה (addition-elimination)","VideoQuestionQueItems":[],"ID":131804},{"Watched":false,"Name":"אסטריפיקציה בקטליזה חומצית","VideoQuestionQueItems":[],"ID":131805},{"Watched":false,"Name":"אסטריפיקציה בקטליזה בסיסית","VideoQuestionQueItems":[],"ID":131806},{"Watched":false,"Name":"תכונות של אמידים","VideoQuestionQueItems":[],"ID":131807},{"Watched":false,"Name":"הכנה של אמיד מחומצה קרבוקסילית","VideoQuestionQueItems":[],"ID":131808}],"ID":488920}]
[{"ID":488920,"Videos":[131798,131799,131800,131801,131802,131803,131804,131805,131806,131807,131808]}];
[131798,131799,131800,131801,131802,131803,131804,131805,131806,131807,131808];
1
12