{"Free":0,"Sample":1,"Paid":2}
[{"Name":"כללי","Videos":[{"Watched":false,"Name":"תיאוריה 1 - חומצות קרבוקסיליות: נומנקלטורה","VideoQuestionQueItems":[],"ID":96359},{"Watched":false,"Name":"תיאוריה 2 - תכונות פיזיקליות של חומצות קרבוקסיליות","VideoQuestionQueItems":[],"ID":96360},{"Watched":false,"Name":"תיאוריה 3 - חומציות","VideoQuestionQueItems":[],"ID":96361},{"Watched":false,"Name":"תיאוריה 4 - הכנה: חימצון- כהלים ראשוניים, קשר כפול ועמדה בנזילית","VideoQuestionQueItems":[],"ID":96362},{"Watched":false,"Name":"תיאוריה 7 - חיזור חומצה קרבוקסילית לכוהל ראשוני","VideoQuestionQueItems":[],"ID":96363},{"Watched":false,"Name":"תיאוריה 9 - נגזרות חומצה קרבוקסילית","VideoQuestionQueItems":[],"ID":96364},{"Watched":false,"Name":"תיאוריה 11 - אסטריפיקציה בקטליזה חומצית","VideoQuestionQueItems":[],"ID":96365},{"Watched":false,"Name":"תיאוריה 12 - אסטריפיקציה בקטליזה בסיסית","VideoQuestionQueItems":[],"ID":96366},{"Watched":false,"Name":"תיאוריה 20 - הידרוליזת אסטר","VideoQuestionQueItems":[],"ID":96367},{"Watched":false,"Name":"תיאוריה 21 - שומן: טריגליצרידים","VideoQuestionQueItems":[],"ID":96368}],"ID":527742}]
[{"ID":527742,"Videos":[96359,96360,96361,96362,96363,96364,96365,96366,96367,96368]}];
[96359,96360,96361,96362,96363,96364,96365,96366,96367,96368];
1
12