פרק 1 - מבוא ומושגי יסוד
פרק 2 - אלקאנים
פרק 3 - אלקנים, תכונות ותגובות
פרק 4 - אלקינים וניטרילים - תכונות ותגובות
פרק 5 - סטריאוכימיה
פרק 6 - התמרה נוקלאופילית
פרק 7 - אלימינציה
פרק 8 - כהלים ואתרים, תיאולים וסולפידים
פרק 9 - אמינים
פרק 10 - ספקטרוסקופיה
פרק 11 - מערכות ארומטיות
פרק 12 - אלדהידים וקטונים
פרק 13 - חומצות קרבוקסיליות ונגזרותיהן
פרק 14 - חומצות אמינו, פפטידים וחלבונים
פרק 15 - סוכרים